Breogfjell AS

Breogfjell AS har spesialisert seg på kurs og føring innen fjellsport i Norge og Alpene. Selskapet består av aktive fjellførere, de fleste profesjonelle IFMGA Tindeveiledere, bosatt i Sogn, Jølster, Bergen og Romsdalen/Chamonix. 

Breogfjell ble startet i Bergen i 2002, og de første årene var hovedaktiviteten vår knyttet til breføring på Flatbreen i Fjærland. Siden har tilbudet av turer og kurs økt, og i dag har vi aktiviteter over store deler av Norge og i Alpene, fra skredkurs i Hemsedal til føring på Matterhorn.
 

Breogfjell GuiderGjert Grødal
gjert@breogfjell.no
Tindevegleder (UIAGM/IVBV).
Jobber på heltid med fjellføring og andre friluftsrelaterte prosjekt. Har utdanning i idrett og helse fra Norges
Idrettshøgskole.Einar Løken
einar@breogfjell.no
Klatreinstruktør (NF) og skredinstruktør.
Lang fjellerfaring og jobber på heltid med fjellføring og kurs innen skred og klatring. Bachelorgrad i friluftsliv og alpin skiferdsel og nå under utdanning i Nortind for å bli Tindeveileder. Aktiv i den Alpine Redningsgruppen i Sogn


Halvor Dannevig
halvor@breogfjell.no
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA). 
Med utgangspunkt i Sogndal jobber Halvor i Sogn, Jotunheimen, Sunnmøre, Romsdal og i Alpene. Når han ikke jobber til fjells jobber han med klima- og miljøforskning hos Vestlandsforskning i Sogndal.


Stein Falsen Møller
stein@breogfjell.no
Tindevegleder (UIAGM/IVBV).
Utdannet geolog i Sogndal. Jobber som fagansvarlig redning i Aak AS. Leder for den alpine fjellredningsgruppen i Hordaland.Ken Pettersen
ken@breogfjell.no
Tindevegleder (UIAGM/IFMGA). 
Med utgangspunkt i Midt-Norge jobber Ken i Oppdal/Trollheimen, Sunndal, Jotunheimen, Sunnmøre, Romsdal, Nord-Norge, og i Alpene. Ken jobber i tillegg som ambulansearbeider.


Christian Martin Ødegaard
christian@breogfjell.no
Utdannet brekursleder (NF).
Lang fjellerfaring, særlig på ski. Bidrar i Breogfjell som veileder på skredkurs og guidede skiturer.
Geofysiker i Statoil. Aktiv i den alpine fjellredningsgruppen i Hordaland.Per Magne Bakke
permagne@breogfjell.no
Tindevegleder (UIAGM/IVBV).
Jobber som fjellfører og som sikringsleder i Aak. Har bodd i Chamonix hvor han drev den franske avdelingen til Breogfjell. Nå er han tilbake i moderlandet og har bosatt seg midt blant fjellene. Per Magne er utdannet tømrer. Melanie Hetkamp
melanie@breogfjell.no
Daglig leder i Breogfjell. 
Utdannet skiinstruktør (Tirol/Østerrike) og skred- og klatreinstruktør (NF). Bidrar i Breogfjell som veileder på skredkurs og guidede skiturer.

No comments:

Post a Comment

Tidligere turer