Sommer

Gjennom sommeren arrangerer vi en rekke kurs og turer på breer og fjell i hele Norge. Med vår base i Sogn har vi kort vei til kjente destinasjoner som Hurrungene og Jotunheimen Nasjonalpark, Romsdal, Stryn & Nordfjord og Molladalen. Vårt aktivitetstilbud strekker seg ut i hele landet så lenge der er breer og fjell!

Bladet i Molladalen er en av Sunnnmøres største attraksjoner til fjells. Foto: Einar Løken

Utsikt mot Storen
Til topps på Store Skagastølstind
Breogfjell har i en årrekke vært en av de største tilbyderne av føring på Store Skagastølstind. Storen er Norges 3. høyste fjell og det høyeste som krever klatring. Frem til førstebestigningen av engelskmannen William Cecil Slingsby i 1876 ble Storen oppfattet som ubestigelig. Nå er der flere flotte ruterpå fjellet, deriblant Heftyes Renne, Vigedals, Vesteggen og ikke minst Vestveggen (7-) og Skagastølsrisset (5+). Skagastølsryggen beskrives som en av norges flotteste ryggtraverser! Våre guider har gleden av å gjøre disse og alle de andre turene i Hurrungene mulig for deg! Mer info her!
Smørstabbtindtraversen. Foto: Einar Løken
Brevandring og tinderangling ved Smørstabbtindene
Med utgangspunkt fra Sognefjellshytta guider vi en av Norges mest spektakulære traverser, Smørstabbtindtraversen! Dette er favoritt turen til flere av våre guider i områdat og byr på en hel dag med klatring, vandring på utsatte egger og brevandring. Virkelig en tur for de tøffe! Kontakt oss for mer info

Kongen og Bispen i Romsdal
Utsikt fra Kongen mot Bispen. Foto: Einar Løken
Vil du bli Fjellkonge eller Fjelldronning
Skal du bli Fjellkonge eller Fjelldronning må du til topps på Store Vengetind (1852 moh), Store Trolltind (1788 moh), Kvanndalstind (1744 moh), Juratind (1712 moh), Kongen (1614 moh), Romsdalshorn (1550 moh) og Dronninga (1544 moh). Våre guider sørger for at du får en tryggest mulig tur på hvilket fjell du måtte ønske å bestige i Romsdal. Mer info her!

Kveldslys på Rokkjen. Foto: Einar Løken
Stryn & Nordfjord
Nordfjord er kjent for sine høye topper rett fra fjorden. Med guide fra Breogfjell kan du bestige Skåla via Nordvestegga på Stryneskåla, og du kan bestige Hornindalsrokken eller «Rokkjen» som vi kaller den lokalt via Sørvestegga.Nordfjord byr også på en rekke flotte fotturer og breturer i verdensklasse! Kontakt oss for mer info!Klatring med fjordutsikt i Molladalen. Foto: Einar Løken
Molladalen og Bladet 
Molladalen er et av de spisseste fjellområdene i Norge! Dette er en fantastisk plass å klatre smale rygger, spir og vegger. Selve ikonet i Molladalen er Bladet. Tør du å stå på toppen?
 

Lær håndtverket!
På klatrekurs og brekurs med Breogfjell lærer du ikke bare å sette egne sikringer. Våre veiledere og instruktører har lang erfaring med klatring både i Norge og utlandet, og har mange erfaringer å dele som ikke er mulig å lese seg til i en bok.

Breogfjell holder klatrekurs i hele Norge, deriblant Sogndal, Lom, Hurrungene/Jotunheimen, Stryn, Molladalen, Romsdal og Uskedalen.

Breogfjell holder brekurs på de fleste breer i Norge, men primært i Jostedalen og Jotunheimen.

Kontakt oss for mer informasjon:

+47 41 14 60 70 

eller besøk www.breogfjell.no.


No comments:

Post a Comment

Tidligere turer