Vinter

Hyr en Breogfjell guide og opplev den beste snøen der du er! Våre guider lever og ånder for den beste snøen, og om du aller helst vil stå på ski i oppkjørte og overbefolkede løyper, bør du kanskje ringe noen andre :) Vi trivst best hvor snøen er lett, og hvor vi får det første sporet ned fjellet!

Topptur i Stryn. Foto: Einar Løken

Toppturer i Sogndal & Fjærland
Vår hovedbase! Sogndalsdalen har de siste årene blitt kjent for sin blanding av japanskog og høyfjellskjøring. Sogndalsdalen er snøsikker og kan by på en svært lang sesong! Fjaerland byr på lange turer rett fra fjorden. Ekte fjordskiopplevelser!

Toppturer i Hurrungene & Jotunheimen
Ønsker du guide på Ringstind eller en av de andre stortoppene i Hurrungene? Da vil vi gjerne være med! Vi digger skikjøringen i Hurrungene og Jotunheimen! Det er ikke uten grunn at vi har hatt guideansvaret under High Camp Turtagrø og gjennomføringen av de første Jotunheimen Haute Route / Høgeruta turene.
Skikjøring i Hurrungene. Foto: Einar Løken

Toppturer i Stryn & Nordfjord
Stå på ski ned fra Skåla, verdens kanskje lengste nedkjøring med utgangspunkt fra fjorden! Hver eneste topptur i stryn har spektakulær utsikt!
Skåla og lodalen i Stryn
Ski og Segl på Sunnmøre
Opplev skikjøring i Hjørundfjorden rett fra seglbåten! Vi har avtale med en ekspedisjonsrigget seglbåt som tar deg til de beste utgangspunktene for skikjøring hvor biler ikke kommer frem.

Ski og segl Sunnmøre. Foto: Stein Falsen Møller
Lær mer om snø!
Etter et skredkurs med Breogfjell har du ikke bare lært å gjennkjenne skredterreng og å bruke skredsøker´n, du har også fått noen tips om hvordan du kan finne den beste snøen på en tryggere måte! Det er ikke alltid like farlig å kjøre puddersnø eller i bratt terreng, men en kombinasjon av dette på feil dag kan være katastrofalt! Bli med oss på skredkurs og bli litt klokere på dette!

Breogfjell holder skredkurs i Sogndal, Myrkdalen/Voss, Hemsedal, Røldal og mange flere destinasjoner i Norge.


Kontakt oss for mer informasjon:
post@breogfjell.no
+47 41 14 60 70 

eller besøk www.breogfjell.no.


No comments:

Post a Comment

Tidligere turer